Wat doet makelaar Leerdam?

Makelaar Leerdam

De makelaar Leerdam is jouw expert op het gebied van huizen kopen en verkopen. Ze bezitten een groot deel van de huizenmarkt in de regio rondom Leerdam en Gorinchem. 

Makelaar Leerdam beschikt over een brede kennis en begeleid de koper of verkoper in het gehele proces en daarna. De nazorg is in hun ogen een erg belangrijk aspect van het kopen of verkopen van een huis. In het proces wordt wel duidelijk dat een koper of verkoper niet volledig kan gaan leunen op een makelaarskantoor. Zelf onderzoek doen in de huizenmarkt zorgt ervoor dat je zekerder en sterker staat in de huizenmarkt. Het motto van van Ekeren Kuiper is ‘Je hebt ons voor ‘t leven’, hiermee zeggen ze dat ze ook na de verkoop of aankoop van je huis je bijstaan met financieel advies.

Makelaar Leerdam

Huizen bezichtigen

Het aantal bezichtigingen is dit jaar op een hoogtepunt. Hoger dan ooit. Dit is veroorzaakt door de grote vraag naar woningen en het minimale aanbod. De zoektocht naar een woning is erg stressvol en daarom is iedere geïnteresseerde er als de kippen bij. In 2021 waren er gemiddeld per woning 13 bezichtigingen voordat het huis werd verkocht. Een huis kopen is een belangrijke beslissing waar een hoop geld mee gepaard gaat. Dit is een keuze die je maar enkele keren in je leven zult gaan maken en daarom vinden mensen het belangrijk om goed research te doen voordat ze keuzes gaan maken en hier ook wat extra geld voor over hebben.

Van alle huizenkopers blijkt uit onderzoek dat 33 procent bij de zoektocht naar een huis een aankoopmakelaar inschakelt om ze daarbij te helpen. Makelaar Leerdam is een van die aankoopmakelaars in de buurt die jou kan helpen bij deze lastige zoektocht. Een groot deel van deze 33 procent geeft aan te weinig kennis te hebben van de huizenmarkt om zelf dingen te regelen.