Ritsscreen tegen de zon en wind

Ritsscreen

Als het zomer wordt kunnen de temperaturen enorm oplopen. Dan kan het in je huis flink warm worden. Je kan dit voorkomen met een ritsscreen. Dit is een scherm die de temperaturen in je huis minder kan laten worden. Als de zon in de woonkamer schijnt kan het dus enorm warm worden. Velen willen wel een scherm maar wel dat je nog naar buiten kan kijken. Het gevoel dat je opgesloten zit heb je dus absoluut niet met dit soort schermen. 

Voordelen

De voordelen van dit soort schermen is dat je er jarenlang plezier van kan hebben, doordat het duurzaam is en dus ook zeer doeltreffend wat betrefd zonwering.  Dit soort constructies filtert het licht voor maar liefst vijfentachtig procent. Daarnaast geven dit soort schermen privacy en houdt het dus warmte tegen. Je hebt schermen waar je van binnen naar buiten kan kijken. Of juist helemaal niet. Het verduisteren in je huis kan ook met deze constructie. Hierdoor zal je dus een stuk meer privacy in elk deel van je huis kunnen maken. De zon schijnt meestal boven op, zolderkamers worden hierdoor kan daar de warmte ook oplopen. Daarom kan je dus gebruik maken van een ritsscreen. Dit is een scherm die je kan plaatsen op je dak raam waardoor je dus meer privacy kan ervaren. Doordat dit soort doeken zijn gefixeerd zijn er geen kieren en is het dus zeker windvast. Je wilt tenslotte niet dat er wind door het scherm heen kan komen.

Ritsscreen

Eenvoudig

Je kan dit soort ritsscreens halen met een elektrische afstandsbediening, zo hoef je hem niet elke ochtend zelf open te doen. Je hebt dan eenvoudige knoppen waardoor je zelfs vanuit je bed je gordijnen open kan doen. In de zomer kan je deze lekker dicht laten. Zo voorkom je dat het honderd graden in je kamer kan worden. Online kan je dit soort constructies bestellen maar er zijn ook genoeg fysieke bedrijven die jou advies kunnen geven.