Lightexpert voor al je LED verlichting

Lightexpert is een website waar je terecht kunt voor al je LED verlichting. Of je nu peertjes of hele nieuwe lampen nodig hebt, of allemaal, je vindt het bij Lightexpert. Bovendien kunnen ze je helpen met een verlichtingsplan voor je bedrijfspanden bijvoorbeeld. Wist je al dat overstappen op LED je een hoop kan besparen? LED is namelijk veel steviger dan andere lampen en gaat daarnaast ook meerdere jaren mee. Daarnaast is LED ook veel energiezuiniger en dat levert ook een hoop besparing op.

Besparen op je energierekening met LED

LED lampen vereisen 85% minder stroom, dus je verbruikt veel minder energie met LED lampen van Lightexpert dan met andere lampen. Het scheelt per lamp zo’n 10 euro per jaar wanneer je overstapt op LED. Als je in iedere ruimte één lamp vervangt voor LED, scheelt dit dus al snel heel wat. Dan is die investering voor LED van Lightexpert helemaal niet zo intens meer. Je verdient het gewoon terug door te besparen op je energierekening. Bekijk het aanbod aan lampen van Lightexpert in de webshop.

Alle merken en lampen op één site

Lightexpert verkoopt verschillende merken. Ze hebben dus lampen en peertjes, maar ook spots en tuinverlichting kun je hier vinden. Je kunt je gehele huis opnieuw voorzien van verlichting door te bestellen bij Lightexpert. Zolang de voorraad strekt, kun je je bestelling de volgende dag al in huis hebben. En vanaf € 50 wordt deze ook nog gratis verzonden. Genoeg redenen dus om hier je nieuwe LED verlichting te bestellen. Bekijk het aanbod op de site.