Het meest unieke cadeau: regenboog rozen!

Gekleurde rozen

Tegenwoordig zie je vaak een regenboogvlag of iets anders in de kleuren van de regenboog. Tot voor kort kon dit niet bij rozen, maar daar is echter verandering in gekomen. Door middel van nieuwe technieken worden witte rozen behandeld met natuurlijke inkt. Door verschillende delen van de stelen in andere kleuren inkt te dopen, krijgt de kop van de roos een prachtig mengsel van kleuren. Op deze manier wordt de unieke regenboog roos gemaakt.

Regenboog rozen zakelijk gebruiken

Regenboog rozen zijn voor zakelijk gebruik ook heel geschikt. Zo hebben sommige bedrijven de regenboogvlag in hun huisstijl of logo. Die bedrijven kunnen dus perfect evenementen of andere zakelijke gelegenheden decoreren met een boeketten regenboog rozen. Verder kun jij dan ook perfect voor gebeurtenissen zoals een verjaardag of prestatie van medewerkers een mooie bos regenboog rozen geven. Op deze manier laat jij zien dat jij hen waardeert en blij bent dat zij bij jouw bedrijf werken. Wanneer jij een regenboog in de huisstijl hebt, kun jij ook klanten bedanken dat zij klant zijn geworden met een bos regenboog rozen. Verder kun je natuurlijk ook goede klanten een bos rozen sturen, gewoon om ook te laten zien dat jij hen waardeert.

Verzorging van regenboog roos

Jij wilt natuurlijk ook zo lang mogelijk genieten van de regenboog rozen. Dat kan door de volgende eenvoudige tips op te volgen. Haal de regenboog rozen zo snel mogelijk uit de doos en zet ze in een schone vaas. Doe vervolgens vers water en rozenvoeding in de vaas, zodat de rozen genoeg voedingsstoffen binnenkrijgen. Verwijder de bladeren die in het water hangen om ervoor te zorgen dat het water zo schoon mogelijk blijft. Wanneer er bacteriën in het water blijven hangen, zullen de rozen eerder verwelken. Ververs het water na een week en voeg vervolgens ook opnieuw rozenvoeding toe. Met deze tips kun jij het langst van de rozen genieten!