De voordelen van kantoorplanten

Kantoorplanten naar de site van plantingpower geven de werkplek een natuurlijk cachet wat ten goede komt aan het interieur, maar eveneens aan de algemene gezondheid van de werknemers. Door groene planten op te nemen in het onthaal, vergaderruimtes en individuele kantoren, kan iedereen mee genieten van de voordelen van binnenplanten.

Waarom heb je kantoorplanten nodig?

Kantoorplanten naar de site van plantingpower doen meer dan er alleen mooi uitzien. Hoewel dat een echt voordeel is en groen en planten kunnen bijdragen aan de sfeer van een kantoor en dit een psychologisch voordeel voor werknemers heeft dat goed is gedocumenteerd, zijn er ook fysieke voordelen voor planten .

Binnenplanten, waaronder levende bloemen- en bloeiende planten, zorgen voor zuurstof in een omgeving en verwijderen gifstoffen uit de lucht. Planten kunnen het geluidsniveau verlagen, waardoor mensen effectiever en efficiënter kunnen werken.

Studies hebben aangetoond dat het aanwezig zijn van groen op de werkplek het presenteïsme en het verzuim onder werknemers vermindert. Het kan ook de creativiteit en efficiëntie van werknemers vergroten.

Ten slotte is er de algehele uitstraling van uw bedrijf. Planten zijn aantrekkelijk om naar te kijken en het juiste ontwerp van de plant kan een omgeving, lobby, vergaderruimte of kantoorruimte creëren waar mensen graag in zijn en waarover ze zullen praten als ze weggaan.

Makkelijk te verzorgen planten

Een van de dingen die ervoor zorgen dat bedrijven besluiten om geen levende planten als kantoorplanten te hebben, is het onderhoud. Ze maken zich zorgen over het feit dat ze de planten water moeten geven, de planten moeten snoeien en ervoor moeten zorgen dat ze gedijen. Wij kunnen daarbij helpen met een programma voor interieurbeplanting inclusief de installatie van de planten inclusief vervanging wanneer ze dat nodig hebben.

Onze plantenspecialisten weten welke onderhoudsvriendelijke kantoorplanten het minste onderhoud vergen en gedijen goed in een kantooromgeving met weinig licht, water en ruimte.