De leukste kachels van het jaar

Het is enorm leuk en handig om een kachel in huis te hebben. Een kachel is een ideale manier om meer sfeer en tegelijkertijd ook meer warmte in huis te brengen. Het hebben van een kachel is dus ideaal, maar voor welke kachel ga je dan? Er zijn tegenwoordig zo enorm veel verschillende soorten kachels. Het kan daardoor moeilijk zijn om een passende kachel uit te zoeken. Wil je weten wat de leukste kachels van het jaar zijn? Lees dan snel verder naar de onderstaande tips!

Global fires

Een van de leukste kachels is de global fires kachel. De vlammen dansen vrolijk heen en weer in deze kachel. Sfeervol, gemoedelijk en gezellig, dat zijn de woorden die bij de global fires kachel passen! De gashaarden van het merk passen goed in de toekomst., Ze zijn allemaal voorzien van het populaire VBS-systeem. De kachels zijn eenvoudig en vooral goed geprijsd. Deze combinatie maakt de kachel tot een van de favorieten van dit jaar.

Barbas

Een andere bekende kachel is de Barbas. Het merk staat voor echte vakmanschap. De houtkachels worden met passie met de hand gemaakt. De kachels zijn erg veilig. Het merk voert namelijk bij iedere kachel meerdere veiligheidstesten uit. Hierdoor is iedereen verzekerd van een goede Barbas kachel. De binnenkant van de kachel bestaat uit een mix van beton keramiek. Waar de meeste bedrijven vermiculiet gebruiken, slaat Barbas de compleet ander weg in. Hierdoor hebben de kachels een strak design en een lange levensduur.