Balkonhekken bestellen

Als u op zoek bent naar omheining voor uw huis, dan zijn de balkonhekken perfect voor u. Ze zijn er in veel verschillende stijlen, van gewoon metaal tot sierlijk glas en ze kunnen worden gemaakt van veel verschillende materialen, maar ze zijn allemaal gemaakt uit één massief stuk dat meestal is gemaakt van metaal en vervolgens is bedekt met glas. Deze zijn geweldig voor elke stijl van thuis, van landhuizen tot moderne hoogbouwappartementen en zelfs boerderijen en die traditionele huizen in oude stijl die nog steeds sterk in Italië zijn.

twee hoofdtypen van deze hekken

Er zijn twee hoofdtypen van deze balkonhekken om uit te kiezen en ze omvatten de enkele draaipoort en de dubbele draaipoort. De enkele schommel is de goedkoopste van de twee, omdat ze meestal zijn gebouwd met het aluminium frame, dat de minste ondersteuning biedt voor de balkonhekken. Het voordeel van deze hekken is dat ze eenvoudig en snel geplaatst kunnen worden en doordat het materiaal makkelijk te onderhouden is ben je ook geen fortuin kwijt aan onderhoud. De nadelen zijn dat ze niet erg duurzaam zijn en hierdoor is de prijs per stuk hoger dan de vinyl poorten of zelfs aluminium. Aan de andere kant zijn de dubbele draaipoorten gemaakt van een solide stalen frame en bieden ze een veel steviger optie.

Het materiaal

Welk materiaal u ook kiest, u zult merken dat het installatieproces heel eenvoudig is. Gebruik nooit spijkers of schroeven in de balustrade, omdat dit in de toekomst zal leiden tot roestvorming. Gebruik in plaats daarvan een speciaal balusteranker, een goedkope bevestigingsset. Breng eenvoudig het bevestigingsmiddel aan en plaats vervolgens de ankerkraag over de bovenkant van de poort om deze vast te zetten. Het is niet nodig om de spijkers of schroeven te gebruiken, omdat de bovenplaat het prima doet. Als u het uiterlijk van uw eigendom wilt verbeteren zonder veel geld uit te geven, of misschien als uw eigendom al in wanorde lijkt te zijn, overweeg dan om een ​​van deze fantastische nieuwe poorten te installeren.