Activiteiten naast het skiën

Tijdens uw vakantie in een sneeuwgebied is het ook nog wel eens lekker om een dag relaxt iets anders te doen, in plaats van continu te skiën. Het kan soms juist lekker zijn om de warmte op te zoeken in plaats van het koude, gure weer elke dag in te gaan. Hier zijn een aantal activiteiten om uw skivakantie goed door te komen.

Lekker opwarmen en ontspannen in uw hotel

Na een gehele dag op de piste is het vaak lekker om een beetje te kunnen ontspannen. Dit kan bijvoorbeeld door een massage te nemen of een dagdeel in de spa te doorbrengen. Hierdoor warmt u lekker op, ontspant u en geeft u de spieren ook even rust. Een andere activiteit om te doen is het borrelen met hapjes in een hottub. Een hottub van Welltub is ideaal voor het ontspannen van het lichaam en de geest. Daarbij is het ook erg lekker om een drankje en een hapje erbij te hebben om ultiem te genieten. De hottub is altijd buiten, waardoor u ook nog eens frisse lucht krijgt.

Ontspannen in uw huisje of appartement

Het is in uw vakantiehuis of appartement best makkelijk om leuke dingen te doen. Zo is het erg leuk om een knus filmavondje te houden met vrienden of familie. Een lekkere warme kop chocolademelk of glas glühwein is hier perfect voor. Daarnaast is het ook leuk om een hottub te huren of aan te schaffen om hier uw winterse dagen in door te brengen. Doordat het bad wordt gestookt, blijft het water lekker warm, waardoor u prima de dagen in de buitenlucht kunt spenderen. Geniet alleen in een 1 persoons hottub en kom helemaal tot rust!